U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij hebben vele jaren ervaring op alle gebieden van de commerciële en civiele procesvoering, met inbegrip van fiscale geschillen en vergunningen. Als u wettelijke vertegenwoordiging nodig hebt, dan is onze dienstverlening altijd persoonlijk en onze tarieven zijn uiterst concurrerend en flexibel. Wij bieden u een senior rechtsadviseur tegen een betaalbaar tarief met betrouwbare tijdslijnen, zodat uw juridisch probleem de aandacht en behandeling krijgt die het verdient.

Als u een advocaat nodig hebt om uw zaak te behandelen of wilt u een advocaat raadplegen over een mogelijke zaak, dan kan onze gecertificeerde dienst u in contact brengen met een advocaat die uw probleem kan aanpakken. Als uw specifieke probleem kan worden opgelost zonder een advocaat, dan zal onze verwijzingsservice u uitleggen hoe u de juiste ondersteuning kunt krijgen. Als gecertificeerde verwijzingsdienst zullen we u verwijzen naar advocaten met ervaring in bepaalde rechtsgebieden, zoals faillissementen, strafrecht, testamenten, huurgeschillen, familierecht consumentenkoop en andere gebieden.