U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij zijn een juridische dienstverlener die juridische expertise combineert met een innovatieve benadering van publieke dienstbaarheid. Wij streven ernaar onze cliënten te voorzien van taakspecifieke juridische diensten tegen lage kosten, door hen eenvoudig toegang te bieden tot ervaren en bevoegde advocaten en andere specialisten in een comfortabele omgeving.

Top Advice biedt juridische dienstverlening voor de oprichting van bedrijven, bij geschillen (strafrechtelijke, bestuurlijke en civiele zaken), ontwerpcontracten, consumentenkoop, vreemdelingenrecht, huurrecht en werkvergunningen.

Onze medewerkers en partners hebben veel zaken afgewikkeld en daarmee bewezen dat wij streven naar excellentie in de behartiging van de belangen van onze cliënten. Wij zijn toegewijd aan een goede vertegenwoordiging van de cliënt, om voor hem of haar op kostenefficiënte en tijdige wijze het best mogelijke resultaat te bereiken.

Ons kantoor is ook gespecialiseerd in het voeren van de (fiscale) boekhouding van particulieren en MKB. Hierbij is natuurlijk ook het doen van aangiftes inbegrepen.

Wij helpen onze cliënten zo efficient mogelijk. Zelfstandig of anders in samenwerking met onze samenwerkende partners & specialisten.